17 November 2014

FAHMI BUDAK UM MALUKAN YB SIMON OOI PKR PENANG!

Seperti yang kita tahu, budak Fahmi yang kehilangan mandat sedang menjelajah dan telah sampai di USM pada 15 November 2014. 

Kali ini Student Progressive Front USM yang terdesak muncul semula membawa Fahmi dan YB Simon Ooi bekas mahasiswa UPM yang kini menjadi YB Adun PKR. 

Berbeza dengan IPTA lain nampaknya di USM mereka gagal melakukan provokasi. Malah pihak keselamatan USM mengiringi mereka keluar sehingga post Sg Dua.Fahmi dan YB Simon Ooi terpaksa mengadakan perjumpaan teh tarik direstoran mamak nasi kandar pelita.

Nampaknya sejarah Simon Ooi dimalukan berulang lagi. Jika pada tahun 2005/2006 beliau adalah mahasiswa UPM yang dibantu oleh mahasiswa USM membuat provokasi di cafe UPM dan dihalau keluar. Kali ini Simon Ooi yang sama sebagai YB Adun PKR pula dihalau keluar dari memasuki USM. 


Zaman mahasiswanya Simon Ooi sebagai pak pacak dalam provokasi kaunter haram di UPM bersama mahasiswa USMSekali lagi Simon Ooi terpacak di luar USM dihalau tidak dibenarkan masuk. Kali ini sebagai YB PKR yang datang sebagai abang membela Fahmi dan team SPF. 


Nampaknya modus operandi cara pembangkang ini dari zaman mahasiswa hingga jadi YB tidak pernah berubah. YB yang dimalukan akhirnya pergi ke restoran mamak. Menghasut memang kerja YB pembangkang jadi mereka akan lakukan apa sahaja cara untuk menarik perhatian.

Debat dengan ilmu, dimaklumkan mahasiswa aspirasi turut sama hadir program dialog itu. bagaimanapun terdapat NGO lain yang menganggu majlis berkenaan menyebabkan matlamat tidak kesampaian. 1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete