09 November 2011

Human Rights Watch New York Bidas Malaysia!


Kumpulan Human Rights Watch yang berpangkalan di New York dalam sepucuk surat kepada Datuk Seri Najib Abdul Razak mahu Perdana Menteri Malaysia mengambil langkah-langkah melindungi semua rakyat daripada sebarang bentuk diskriminasi

Boris Dittrich - Tengok mukanya...memang ada gaya macam stail seseorang...macam kawan Elton John juga.
Kata Pengarah Advokasi lesbian, gay, biseksual, dan transgender (LGBT) di Human Rights Watch, Boris Dittrich, pengharaman Seksualiti Merdeka terang-terangan bercanggah dengan konsep 1Malaysia Najib untuk menggalakkan perpaduan dalam kepelbagaian kaum di Malaysia.Dalam suratnya itu, Dittrich berkata diskriminasi dan agenda homophobic berterusan dalam kerajaan.

Komen:

1) Apa kaitan pula Human Rights Watch ni dengan konsep 1Malaysia yang Perdana Menteri laungkan? dah tersilap kefahaman ni....Berbilang bangsa dan kaum bukan bermaksud penerimaan golongan LGBT ni di negara ini. Alangkah jijiknya mengiktiraf golongan yang kecelaruan akal dan nafsu ini.

2.) Siapa pula Advokasi lesbian, gay, biseksual, dan transgender (LGBT) di Malysia? tak kan yang mengaku ke depan atau orang yang menamakan "orang macam kita".

No comments:

Post a Comment